AKTUELNO

Ovo ga je baš pogodilo.

Tokom igre istine Miki Đuričić odlučio je da iseli svoje stvari iz sobe za rehabilitaciju gde je provodio vreme sa Suzanom Perović. Ova zadrugarka to nije znala, a kada je nakon igre otišla da mu odnese picu, bila je iznenađena kada ga je videla da sedi ispred hotela i da ne želi od nje da uzme hranu.

Foto: TV Pink Printscreen

Miki je tada rekao Suzani da se iselio i da može sada sama da uživa u sobi za rehabilitaciju. Takođe, Đuričić joj je skrenuo pažnju da ga je pogodila reč koju mu je Suzana uputila ranije tokom večeri.

Psihopatom ste me nazvale Miljana, Marija i ti. Hvala vam. Rehab ti je oslobođen i možeš biti tu do kraja rijalitija. Šta te briga gde sam se preselio. Hvala ti što imaš takvo mišljenje o meni. Posle svega što sam ja radio za tebe, što sam ja psihopata? - pričao je Miki Suzani.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE: Zadrugari zgroženi Banetovim postupkom! ČOLAK UDARIO ZERINU GDE JE NAJVIŠE BOLI, ona nije mogla da se iskontroliše, pa skočila na njega! (VIDEO)

Nemam pojma šta pričaš. Ne razumem. Idem da bacim ovu picu, jer je neću jesti očigledno. Ovo si ti meni uradio. Ja ovde neću boraviti u rehabu. Džabe si se iselio. Ovaj potez je potez deteta. Šta te je povredilo? Mene niko nikada nije psovao kao ti - govorila je Suzana.

Foto: TV Pink Printscreen

Miki je nakon ovoga ušao u Belu kuću gde je razgovarao o Suzani sa Lepi Mićom, dok je Suzana o svemu pričala sa Zoricom.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Miroslav Miki Đuričić

#Suzana Perović

'